Skådespelerskan Annika From Borg

Annika From Borg -Skådespelerska och Dockspelare 


Annika From Borg är Skådespelerska och Dockspelare som har jobbat sen 1991 med många olika teatrar i Sverige bland annat Östgötateatern, Bohuslänsteater, Dockteatern Tittut, Hedmans Teater, Marionetteatern och på Kungliga Operan. Annika startade Kulturinspiratören våren 2021 för att även kunna driva egna projekt. Annika dubbar tecknat och skriver eget material. Vare sig du är en teater, en regissör,  ett filmbolag, ett företag eller en förskola tveka inte att höra av dig för att diskutera möjliga samarbeten eller gästspel.


Utöver de föreställningar Kulturinspiratören har på repertoaren så skräddarsyr vi även kulturupplevelser. Annika kan vara konferencier och underhålla er antingen som sig själv eller med hjälp av en dock-karaktär. Kultur förgyller livet!


Annika From Borg is an actress and a puppeteer who love collaborations.

Don´t hesitate to contact me at annika@kulturinspiratoren.se and I will get back to you.

Porträttfoto:Jannis Politidis

LIVET PÅ PRICKEN


-Ja, precis så är det!

Här finns igenkänning vare sig du är kreatör, flanör eller i valfri valör.

Skådespelerskan Annika From Borg och konstnären Anna Borgenstiernas gemensamma debutbok bjuder in till ett litet universum i ord och bild. Reflektioner, tankar och funderingar. Titlar som Bubblor, Vi måste ses, Annorlunda skräms, Peppdags, Har du kul?, Baby-boom-bomb, Mamma Cringe och Emoji Party är några exempel.


Läs texterna högt eller tyst för dig själv. Orden som flödar likt en jätteälv eller kanske mer som en liten bäck. Du måste inte läsa alla texterna i ett sträck.


Illustrationerna kan ackompanjera eller tala till dig ännu mera. Ha en fin stund med konstverken och orden. Fortsätt njut av livet på jorden!


Boken finns ute i handeln på Tyresö bokhandel, Adlibris, Bokus mfl.


Kultur förgyller livet - Tveka inte att kontakta mig

Blubb, blubb, blubbeliblubb

Ett vattenstänkt litet äventyr

från 6 månader

Skådespelerskan Annika From Borg, Kulturinspiratören, bjuder på en teaterföreställning för de yngsta. Med sång, musik och interaktiva inslag får publiken följa pensel Blå och pensel Röd och dockan Vesi på äventyr.

Blubb, blubb, blubbeliblubb 


Teaterföreställningar 

Dripp, Dropp, Drippelidropp

- Ett musikaliskt äventyr med Aqua och Vesi

Blubb, blubb, blubbeliblubb

&

Sångprogrammet- Paris-Tur och retur i tonerFilmar och läser in skönlitteratur

I also film and do audio books
LIVET PÅ PRICKEN

En bok fylld av igenkänning

Text: Annika From Borg

Bild: Anna Borgenstierna